Castiga bani online prin programul de afiliere ProCash.ro

  • Cui ne adresam?
    Tuturor web-masterilor care doresc sa castige bani din site-ul lor.
     
  • Ce beneficii ai daca ni te alaturi?
    Bani pe Internet, castiguri lunare, lucru de acasa, loc de munca in fata calculatorului, toate astea sunt beneficiile aduse de ProCash.ro
     
  • Cum le poti avea pe toate?
    Inscrie-te in programul nostru de afiliere ProCash, fa-te afiliatul nostru si incepe sa promovezi produsele naturiste oferite de noi. Nu exista o logica prea complexa in spatele succesului nostru, insa iti garantam satisfactia afiliatilor nostri care castiga comisioane substantiale luna de luna prin acest program.
     
  • Ce trebuie sa faci ca sa devii afiliatul nostru?
    1. Te inscri in programul ProCash.ro si astfel devi automat afiliatul nostru
    2. Iti alegi produsul/ele pe care vrei sa le promovezi pe site-ul tau iar noi iti oferim bannerele corespunzatoare produselor alese de tine plus idei de promovare iar pe forumul nostru gasesti mereu pe cineva care sa te ajute
    3. Inscrii bannerele sau alte modalitati de promovare (linkuri, texte anunt, etc) in site-ul tau si de aici incepi sa castigi bani in functie de cati cumparatori intra de pe site-ul tau pe site-urile pe care dorim sa le promovam.

     
  • Cat se poate castiga?
    Produsele oferite de noi sunt produse naturiste de prestigiu, de o calitate superioara ce au efecte garantate. Avem zeci de afiliati care au parte de consumatori multumiti care revin si cumpara de mai multe ori. Un cumparator trimis prin site-ul tau iti poate aduce comisioane pana la 45% din vanzarile produselor comandate de el plus inca 1-3% din vanzarile afiliatilor adusi de tine.

    Atentie: plata nu este de tip pay per click. Comisioanele castigate sunt in functie de cati vizitatori trimisi de tine pe site-urile noastre devin cumparatori.
     
  • De ce ProCash este cel mai bun program de afiliere?
    Pentru ca poti castiga comisioane de pana la 240 RON la care se adauga inca unul de 1-3% din vanzarile subafiliatilor, daca aduci alti afiliati in programul nostru. De asemenea, trebuie sa stii ca cei mai buni afiliati ai nostri au o rata de conversie (cat la suta dintre cei care viziteaza site-ul cumpara un produs) de 1:42 (numarul de comenzi finalizate din numarul de vizitatori de pe site), iar media generala de conversie este de 1:112.

    Iti oferim cea mai simpla metoda de a castiga bani din site-ul tau pentru ca stim sa valorificam traficul tau in cel mai bun mod posibil.