✨ TENTATIA ZILEI
Ai 14% reducere pentru toate produsele din categoria Ceaiuri medicinale compuse.
00ore:00min:00sec
Vouchere Reduceri Pachete Magazine

Laptisor de Matca Pur Ecologic 100gr Api Vitalis



Brand: Api Vitalis
Categorie: Imunitate
 
Poti returna acest produs in termen de 14 zile in ambalajul original!
Alerta pret
Favorite
Lipsa info
124,60 lei
 

Stoc 1 buc.


CANTITATE: 
   

Parerea clientilor

5.0
Adauga comentariu

Alege combinatia optima

Descriere Laptisor de Matca Pur Ecologic 100gr Api Vitalis

Laptisorul de matca pur ecologic este un produs inovativ si versatil, tocmai pentru proprietatea sa exceptionala, prin care reuseste prelungirea duratei de viata a fiintelor, si anume regina albina, care se hranesc cu el. Aceasta traieste de peste 50 de ori mai mult decat albinele obisnuite, lucratoare. Culturile asiatice considera ca laptisorul de matca pur este un tonic ce imbunatateste nivelul energetic general, creste imunitatea si amplifica virilitatea.

Acest produs este bogat in vitamine si colagen. Are o compozitie bogata, este valoros in nutritia oricui. Este recomandat consumul ca la orice alt supliment alimentar, pentru a compensa deficitele cauzate de alimentatia noastra deficitara.

Laptisorul de matca actioneaza pe toate celulele organismului, creste capacitatea de reglare a activitatii musculare si neurogenice, creste performanta si rezistenta organismului, prevenind aparitia oboselii. Laptisorul de matca este recomandat pentru afectiunile cronice. Intarzie instalarea osteoporozei prin sustinerea matricei organice a osului si prin stabilizarea structurii de clagen cu ajutorul antioxidantilor. Acesta ajuta la mentinerea functiilor cerebrale in normal. Exercita un efect direct de relaxare asupra starilor de anxietate.

Lupta impotriva infertilitatii. Ajuta sporirea energiei pentru activitati sportive care presupun un mare consum energetic si la cei care se confrunta cu suprasolicitarea fizica si intelectuala.

Administrat pe perioade lungi de timp imbunatateste calitatea vietii, incetineste procesele de imbatranire, si, datorita in special, laptisorului de matca, asigura un ten frumos si sanatos.

De asemenea, stimuleaza si intareste imunitatea organismului, previne si face sa dispara semnele de imbatranire. La femei, amelioreaza simptomele menopauzei, iar la barbati amelioreaza tulburarile care apar la andropauza.

  • ajuta la mentinerea apetitului normal;
  • contribuie la metabolismul energetic normal;
  • ajuta la mentinerea vietii sexuale normale;
  • ajuta la mentinerea sanatatii pielii;
  • vitalizeaza si creste imunitatea organismului;
  • reduce oboseala si stresul;
  • stimuleaza memoriei;
  • reduce tulburari ale somnului;
  • reduce tulburarile menstruatie;
  • amelioreaza menopauza;
  • regleaza tensiunile arteriale;
  • regleaza colesterolul marit;
  • ajuta la diabet si osteoporoza.

De ce sa alegeti Laptisorul de matca PUR Apivitalis?

  • este unicul produs de acest gen ambalat in laborator certificat, in atmosfera sterila, in conditii de maxima siguranta alimentara si igiena, in lipsa oxigenului. Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de marca pur isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica de ambalare unde prezenta aerului in recipientul cu produs determina modificarea si pierderea unor proprietati esentiale.
  • pentru un grad suplimentar de protectie fata de variatiile de temperatura, Laptisorul de matca pur este introdus intr-o cutie izoterma, ceea ce va confera certitudinea ca va ajunge la dumneavoastra in conditii de maxima siguranta.
  • nu contine pesticide, antibiotice ori alte substante chimice.

Compozitie:

  • laptisor de matca pur, neprelucrat;
  • apa si substante volatile 0.674 g/1 g;
  • proteine 0.146 g/1 g;
  • lipide 0.041 g/1g;
  • fructoza 0.041 g/1 g;
  • glucoza 0.040 g/1 g;
  • sucroza 0.023 g/1 g.

Acid 10 HDA: substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator.

Acetilcolina: neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, laptisorul de matca fiind singura sursa naturala pentru acest compus.

Aminoacizi: o gama larga, incluzand si cei opt aminoacizi esentiali vietii, pe care organismul uman nu-i poate sintetiza direct (izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina).

Vitamine: A, C, D, E, dar cele mai importante sunt cele din complexul B, laptisorul de matca fiind produsul natural cel mai bogat in vitamina B5 (Acid pantotenic) supranumita si vitamina antistres, cu efecte benefice asupra sistemului nervos si a glandelor suprarenale.

Minerale si oligoelemente: calciu, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, siliciu, sodiu, zinc.

Mod de administrare: Pentru vitalizarea si imunizarea organismului, stres, oboseala, perioade de efort, stimularea memoriei (cura de intretinere):

- copii 1 lingurita dozatoare (0,5 g/zi);

- adulti 2 lingurite dozatoare (1 g/zi).

Se administreaza sublingual pana la absorbtia totala, dimineata inainte de masa.

Omogenizat in miere (2-6 %):

- copii 1-2 lingurite/zi;

- adulti 1-2 lingurite/zi.

Atentionari si contraindicatii:

Acest produs este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat sau vreun tratament medicamentos prescris de medicul specialist.

Persoanele care sufera de diabet, astm, eczema atopica sau sunt alergice la polen, miere, intepaturi de albine, la plantele din familia Compositelor, ar putea manifesta alergie in urma consumului de laptisor de matca, astfel ca este obligatorie consultarea anterioara a medicului specialist.

Mod de pastrare:

In ambalajul original, sigilat, intre 1-7 grade Celsius; la temperatura camerei, omogenizat in miere, 2-6%.

Prezentare: 100 gr.

Laptisor de Matca Pur Ecologic 100gr Api Vitalis face parte din categoria Imunitate din cadrul magazinului online de produse naturiste Vitamix.ro. Coletele sunt trimise in cel mult 24 de ore (in zilele lucratoare) de la momentul comenzii pentru produsele din stocul propriu. Transportul este gratuit pentru comenzi peste 199 de lei. Vezi alte produse naturiste cu si despre laptisor, ingrasat femei vitamine, laptisor matca, c4 83pti c8 99or matca.


Parerile clientilor (1 comentariu)


Rating general: 5 din 5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Adauga comentariu

Moga (Bucuresti (Sectorul 2))

acum 3 ani

Este foarte bun, recomand. Vine ambalat corespunzător. Trebuie tinut la frigider. Raspunde



Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru daca nu vrei sa pierzi promotiile noastre zilnice, cupoanele de reduceri periodice si noutatile aparute in magazinul nostru.