Modalitati de plata si comisoane

Deoarece, dupa ce sunteti acceptat in acest program, veti obtine venituri, acestea vor trebui impozitate in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare. Venitul brut obtinut de catre dumneavoastra se calculeaza prin aplicarea procentului stabilit de firma noastra asupra incasarilor (fara TVA) ca urmare a vanzarii produselor catre clientii trimisi prin site-ul dumneavoastra pe site-ul www.procash.ro. Pretul produselor este cel afisat pe site-urile noastre si contine TVA. La acest castig se adauga un procent din vanzarile partenerilor nostrii care s-au inscris in programul de afiliere la recomandarea dumneavoastra.

Structura de comisioane este prezentata in tabelul de mai jos, cu nota ca firma noastra isi rezerva dreptul de a schimba aceste comisioane fara nici o notificare prealabila. Modificarile in structura comisioanelor nu se vor aplica retroactiv.

Nume produsProcent la vanzareProcent dupa subafiliati
ProHerb45%3%
ProCash.ro3%0%
AF92 Ulei de in 250ml0%0%

Impozitarea veniturilor si implicit conditiile de plata sunt diferentiate pentru persoane fizice fata de persoane juridice, astfel:

Pentru persoane fizice
Se va incheia un contract civil de prestari servicii in care dvs. veti fi prestator de sevicii internet, respectiv veti face publicitate produselor SC Adams Vision SRL pe site-ul dvs, trimitand potentialii cumparatori pe site-ul www.procash.ro pentru achizitionarea produselor.

Din suma castigata beneficiarul (SC Adams Vision SRL) va retine conforma legislatiei fiscale in vigoare taxele aferente de 21%. Obligatia declararii, calcularii, retinerii si platii contributiilor individuale de asigurari sociale si de asigurari pentru somaj, corespunzatoare veniturilor prevazute la alin. (2) din OUG 82/08.09.2010 , revine platitorului de venit (in acest caz SC Adams Vision SRL).

Incepand cu 8 septembrie 2010 conform OUG 82/08.09.2010 modelul de calcul va fi:
  • contravaloare prestare serviciu: 100 RON
  • impozit pe venit 10%: 10 RON
  • contributii asigurari sociale de stat 10.5%: 10.5 RON
  • contributie somaj 0.5%: 0.5 RON
  • suma platita efectiv: 79 RON
In contul specificat de dvs. va fi virata suma castigata, diminuata cu 21%, in ziua de 15 a lunii pentru luna anterioara, cu conditia ca valoarea castigata (venitul brut) sa fie mai mare de 70,00 RON. Diferenta de impozit de 6% va fi regularizata la inceputul anului urmator, dumneavoastra avand obligatia de a depune Declaratia speciala privind veniturile realizate, formular nr. 200 pana la data de 15 mai, urmand ca sa achitati diferenta de impozit catre bugetul de stat pe baza deciziei emise de catre organul fiscal.

Pentru persoane juridice
Se va incheia un contract de prestari servicii in care societatea pe care o reprezentati va fi prestator de sevicii internet, respectiv veti face publicitate produselor SC Adams Vision SRL pe site-ul dvs, trimitand potentialii cumparatori pe site-ul www.procash.ro pentru achizitionarea produselor.

Pe baza acestui contract, societatea pe care o reprezentati va emite lunar, in ultima zi a lunii, factura fiscala pentru veniturile obtinute, + TVA in cazul in care societatea este platitor de TVA, mentionand pe factura numarul si data contractului. Termenul de plata este de 15 zile de la data emiterii facturii, cu conditia ca valoarea castigata (venitul brut) sa fie mai mare de 70,00 RON.

In cazul persoanelor fizice autorizate (Pf, Af, Ai) se aplica aceeasi procedura ca si pentru societatile comerciale.